3 december 2019 Meer nieuws

Floricode in beeld bij RTLZ

In het TV programma ‘How it’s done’ van RTLZ presenteert Floricode zich. In de uitzending legt directeur Henk Zwinkels uit hoe Floricode registreert en codeert.

Ook zullen andere tuinbouwbedrijven zich in het tv programma presenteren. In ‘How it’s done’ presenteren bedrijven en organisaties zich aan het brede publiek. In de uitzending legt directeur Henk Zwinkels uit hoe Floricode registreert en codeert. Het eerste uitzendmoment is op zaterdag 7 december om 16.30 uur.

Doelen coderen

Floricode zorgt voor de registratie en codering van sierteeltproducten en het ontwikkelen, beheren en toepassen van standaardberichten. Dat doet zij samen met en voor partijen in de sierteeltsector en moet bedrijven helpen gemakkelijker informatie uit te wisselen, bijvoorbeeld als het gaat om orders, logistiek en administratie. Lagere kosten, efficiency en snelheid zijn daarbij de voornaamste doelen.

Uitzendingen en herhalingen

De aflevering met Floricode wordt uitgezonden op zaterdag 7 december om 16.30 uur, op maandag 9 december om 10.30 uur en op donderdag 12 december om 16.30 uur. Het programma duurt een half uur.