19 maart 2021 Meer nieuws

Dutch Lily Masters en Lilies of Life samen in afzet

Leliebedrijven Dutch Lily Masters en Lilies of Life willen gaan samenwerken in de afzet. Daartoe hebben de bedrijven 18 maart een intentieverklaring getekend.

De bedrijven zien met de beoogde samenwerking volop kansen voor een breder assortiment en hoger serviceniveau. Dutch Lily Masters is gespecialiseerd in grootbloemige Oriental en OT lelies en Lilies of Life in geurloze LA’s en speciale lelies.

Verrijking aanbod

Wim-Jan Paauw, commercieel directeur van Dutch Lily Masters, ziet deze lelies als een verrijking voor hun aanbod. “We zochten namelijk nog  LA’s in ons assortiment. Met deze stap hopen we onze klanten nog meer ‘meesterwerken’ te kunnen bieden.” Michel van Marwijk, hoofd verkoop bij Dutch Lily Masters: “Aan de afzetkant worden onze klanten steeds groter en om aan hun wensen te voldoen is onze samenwerking een logische stap.” Paul Ravensbergen van Lilies of Life: “We moeten nog heel wat werk verzetten, maar halverwege dit jaar hopen wij meer te kunnen vertellen. Het ziet er veelbelovend uit.”

Dutch Lily Masters ontstond november 2020 uit een samenwerking van drie leliebedrijven. Lees het bericht Leliebedrijven samen verder als Dutch Lily Masters op de website van Greenity.

Op de foto v.l.n.r.: Michel van Marwijk, Wim-Jan Paauw en Paul Ravensbergen.