1 mei 2020 Meer nieuws

Digitaal Flower Science café: kansen door Corona

Op donderdagavond 14 mei houdt Flower Science een online live kenniscafé met als thema ‘Ondernemingskansen door en ná Corona’.

In het kenniscafé wordt ingegaan op de kansen van anders ondernemen en nieuwe afzetmogelijkheden. Zo worden er tijdens het kenniscafé tips en tricks gegeven over digitalisering en het hebben en gebruiken van een webshop. Ook worden er zaken toegelicht over huisverkoop. Gebr. Hogervorst, die als één van de eersten kwam met een ‘drive through concept’, doet mee aan het online kenniscafé. Een ambtenaar vertelt over de gemeentelijke voorwaarden aan huisverkoop.

Snel met webshop de lucht in

Joyce Lansbergen van gerberakwekerij LG Flowers met vestigingen in Pijnacker en Delfgauw vertelt over haar eigen webshop, die zij lanceerde om gerbera’s online via Bloom Makery te gaan verkopen. Een webshopbouwer vertelt verder over de do’s en don’ts van een webshop.

Het kenniscafé begint om 20.00 uur en duurt één uur. Aanmelden kan via de site van Flower Science. Deelnemers die vooraf vragen hebben, kunnen die ook alvast stellen.  

Foto: Facebook Bloom Makery