23 juni 2020 Meer nieuws

Meijaard nieuwe directeur sector Bloembollen Agrifirm-GMN

Dennis Meijaard volgt per direct Gerard Top op als directeur sector Bloembollen bij Agrifirm-GMN. Meijaard werkt sinds 1 januari 2020 bij het bedrijf als verkoopmanager van het bloembollenteam. De komende tijd wil Meijaard ‘samen bouwen aan het team’.

Gerard Top heeft besloten terug te treden en de tijd te nemen om zich te heroriënteren op de volgende stap in zijn loopbaan.

Er gebeurt veel in een korte tijd bij Agrifirm-GMN. Begin 2020 besloten Agrifirm en GMN de krachten te bundelen en als één bedrijf verder te gaan. In die periode kwam ook Dennis Meijaard aan boord als verkoopmanager van het bloembollenteam en eindverantwoordelijke van het expertisecentrum bloembollenteelt.

'Rust creëren en bouwen aan het team'

De afgelopen periode nam Meijaard al waar voor Gerard Top. Nu Top heeft besloten om terug te treden, is er in relatief korte tijd weer een nieuwe situatie ontstaan. Meijaard hierover: "Belangrijkste nu is om rust te creëren en samen te bouwen aan het team. Klanttevredenheid staat voor ons bovenaan, en ik zie het als mijn taak om onze adviseurs daarin maximaal te ondersteunen en ervoor te zorgen dat zij hun werk goed kunnen doen." 

Meijaard benadrukt dat het contact met Top goed is. "Gerard heeft een bollenhart en dat blijft kloppen voor het vak. Daarbij beschikt hij over een enorm netwerk en een grote hoeveelheid kennis. We houden dan ook contact met elkaar en daar kan zomaar iets nieuws uit ontstaan."

Continuïteit prioriteit

Op dit moment gaat de aandacht echter vooral uit naar de continuïteit van Agrifirm-GMN. "We beleven spannende tijden in het bollenvak, met alle vraagstukken die spelen rondom gewasbeschermingsmiddelen, duurzaamheid en fytosanitaire eisen. Daarin willen wij graag een rol van betekenis spelen. Ik vind het mooi dat ik daarvan deel kan uitmaken.”