19 mei 2020 Meer nieuws

De Grote Tuinverbouwing zoekt parel van 2020

SBS6 tv-programma De Grote Tuinverbouwing gaat online op zoek naar bijzondere tuinplanten. Kwekers en veredelaars maken kans op een plekje in het goedbekeken tv-programma.

Vorig jaar bezochten tuinmannen Rob Verlinden en Ivo Putman verschillende locaties van de FlowerTrials, op zoek naar de bijzonderste ‘parel’ van het nieuwe tuinseizoen. Dat kan dit jaar niet. Het tv-programma gaat daarom nu online op zoek naar de mooiste noviteit of het bijzonderste product. Daarvoor werkt het samen met adviesbureau Pull Position.

Meedoen

Tuin- en perkplantenkwekers en -veredelaars kunnen zich tot en met 7 juni inschrijven voor de actie. Zij maken kans op de hoofdprijs: product placement in een aflevering van het nieuwe seizoen van De Grote Tuinverbouwing. Dit kan door de naam van je product, minimaal drie Unique Selling Points en een paar (sfeer)beelden te mailen naar Iris de Smet van Pull Position of door het online formulier in te vullen via (inloggen met Google-account vereist).

Bekendmaking winnaars

Uiterlijk 19 juni worden de winnaars bekendgemaakt. In de aanloop naar deze datum zal online aandacht worden gegeven aan de verschillende kanshebbers op de hoofdprijs.