9 april 2021 Meer nieuws

Combinaties opgeboden tijdens inbrengveiling

Voor de inbrengveiling bij H.M. Weijers was volop materieel ingebracht. Zo bestond de veiling uit 357 kavels. Volgens accountmanager Ronald Walkier is de veiling zeer vlot verlopen en naar tevredenheid van de verschillende opdrachtgevers.

Op de 357 kavels in deze veiling werden 7.390 biedingen uitgebracht door 510 internationale bieders uit 43 verschillende landen. De 154 kopers komen uit Nederland, België, Roemenië, Duitsland, Polen, Kroatië, Frankrijk, Hongarije en Ierland.

Combinaties

Opvallend aan de veiling volgens Walkier was dat bijna alle combinaties werden opgeboden. Hij noemt als voorbeeld de complete van Dijke-spoelijn, de Bercomex-sorteerlijn en de beregeningshaspel met Fendt-tractor en toebehoren.

Buiten de kijkdag om

De kijkdag voor deze inbrengveiling werd goed bezocht. Ook in de weken voor de veiling was het mogelijk om op afspraak te komen kijken. Voor komende materialenveilingen van CNB en Troostwijk is het ook mogelijk om buiten de kijkdag om de machines te zien.

Komende materialenveilingen

Op 22 april sluit de materialenveiling voor J. Burger. Er kan al geboden worden op het aanbod dat onder andere bestaat uit trekkers, leesbanden en bloembollenverwerkingslijnen. Daarna volgt de inbrengveiling Wieringermeer op 28 april. Het aanbod van deze veiling bestaat onder andere uit heftrucks, trekkers en grondbewerkingsmachines. Een week later, op 5 mei, sluit de materialenveiling voor Jub Holland. Wegens beëindiging van de tulpenbroei worden machines en materieel voor de broeierij geveild.