5 november 2018 Meer nieuws

CNB Lelieshow imponeert

Negen bedrijven maken deze week indruk op de Lelieshow van CNB. Ze laten samen zien wat de stand van zaken is in de leliesector. De hele week is een kleur- en vormenrijk sortiment te bekijken in het handelscentrum van CNB in Lisse.

Inzenders als De Jong Lelies, World Flower, Royal van Zanten en Vletter & den Haan presenteren het moderne handelssortiment en geven in veel gevallen al een kijkje in de toekomst. Zo zet De Jong Lelies in de groep dubbele LA_hybriden de roze met witte ‘Bentley’ neer en heeft Royal van Zanten in ‘Moonlight’ zijn eerste gele OT-hybride. Bij World Flowers is de keuze groot in OT- en Oriëntalhybriden, zoals ‘Cimone’ en ‘Castellani’. Ook de intens rode LA-hybride ‘Corleone’ valt hier op.

Potlelies

Potlelies zijn te zien bij Van Schie Potlelies, waaronder ‘Entertainer’, die opvalt door de gespikkelde bloemen. Roselily showt een aantal dubbele Orientals, zoals Roselily Samantha, terwijl Double Chck Lilies naast de gele OT-hybride ook de helderoranje La ‘Corallo Beach’ showt. Vletter & den Haan laat deze week eveneens tal van noviteiten zijn.