4 januari 2019 Meer nieuws

CNB en Jungheinrich gaan samenwerken

CNB en Jungheinrich Nederland zijn een samenwerking aangegaan voor de verkoop van Jungheinrich-trucks.

CNB is de afgelopen jaren actief in de aan- en verkoop van tweedehands materialen. “Wij merken dat de vraag hiernaar toeneemt en dat er een groeiende behoefte is aan nieuwe machines”, zegt Ronald Walkier van CNB Veilen. “CNB vindt het belangrijk haar relaties hierin zoveel mogelijk te ondersteunen. De samenwerking met Jungheinrich vervult grotendeels deze behoefte.”

Veel voordeel

De samenwerking geeft de relaties van CNB veel voordeel op een heftruck, palletwagen, trekker of stapelaar van Jungheinrich, afhankelijk van het model. Daarnaast kan worden geprofiteerd van een goede fabrieksservice en een servicenetwerk verspreid over heel Nederland.

Over Jungheinrich

Jungheinrich biedt sinds 1953 producten en diensten rondom de heftruck: heftrucks, magazijntrucks, magazijnstellingen en service en onderhoud. De Nederlandse vestiging in Alphen aan den Rijn heeft een team van ruim vierhonderd mensen in de binnen- en buitendienst, met meer dan 160 monteurs verspreid over het land. De trucks van Duitse kwaliteit zijn zuinig, waardoor een lange werkdag en overwerk haalbaar is zonder gebruik te maken van wisselaccu’s.

Kijk hier voor de geselecteerde trucktypen en de actievoorwaarden.