19 juni 2020 Meer nieuws

Boekettenverkoper maakt kans op ondernemersprijs

Online boekettenverkoper deBloemist.nl is genomineerd voor de Duurzaamheidsprijs 2020 van de Bollenstreekgemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk. Behalve dit bedrijf dingen nog vijf bedrijven mee naar de titel.

De voorronde van de Duurzaamheidsprijs is gisteravond gehouden in Noordwijk. “Wij hebben tóch een hele serie ondernemers gehoord die werk maken van mens, milieu en maatschappij”, zegt jurylid Karin Hoekstra, wethouder duurzaamheid van Hillegom. Ze hoopt dat de nominaties inspireren. “Duurzaam werken verdient erkenning. En wij helpen ondernemers graag hun plannen mogelijk te maken.”

Buiten de sector

De vijf andere bedrijven die de jury kansrijk acht, komen van buiten de planten-, bloemen- en bollensector. Het gaat om To Maat, Support Points, Pure Sportswear, Kunstklank en Chocolaterie Pierre en De Bloemist. Op 22 juli maakt de jury in het radioprogramma BOBIzzNizz tussen 20.00 en 21.00 uur de finalisten bekend.

Bedrijven die volgend jaar kans willen maken op de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek kunnen zich nu al aanmelden op www.duurzaamheidsprijsbollenstreek.nl.