21 juni 2022 Meer nieuws

Bloemenbureau kondigt Trend Collecties 2023 aan

Bloemenbureau Holland heeft de Trend Collecties voor bloemen en planten voor de lente/zomer en de herfst/winter van 2023 bekendgemaakt.

Deze collecties bevatten een selectie van bloemen en planten die zijn gekozen met verschillende partijen uit de sierteeltbranche. Bij de selectie wordt gekeken naar beschikbaarheid, PR-waarde en de huidige trends binnen de branche. Voor 2023 zijn deze trends ‘Collecting Memories’ en ‘Vintage Folklore’.

Lente/zomer

De eerste Trend Collectie voor 2023 is gebaseerd op de sierteelttrend Collecting Memories. Deze trend is gebaseerd op de sterke behoefte aan herinneringen in een veranderende wereld. Hij bestaat uit geruststellende producten die helpen om van thuis een plek te maken waar dierbare herinneringen kunnen worden gekoesterd. Hiervoor zijn onder meer ranonkel, anjer en Dahlia geselecteerd.

Herfst/winter

Voor de herfst/winter collectie gaat het om de Vintage Folklore-trend. Deze staat voor aandacht voor diversiteit en levensduur van een product. De boeketten (en bloemen) in deze trend zijn voornamelijk wild en bont. Hiervoor zijn onder meer hyacint, Delphinium en tulp voor geselecteerd.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van Bloemenbureau Holland.