2 november 2018 Meer nieuws

BIZZ Holland present op IPM Essen 2019

BIZZ Holland is op de Internationale Pflanzenmesse (IPM) in het Duitse Essen aanwezig met een groep Nederlandse sierteeltbedrijven.

De 58 deelnemers tonen een afspiegeling van het Nederlandse boomkwekerijaanbod. Van uitgangsmateriaal en halfwasproduct tot visueel aantrekkelijk product, van laanbomen, vaste planten en coniferen tot rozen en sierheesters.

Noviteiten

De deelnemers komen onder andere uit de boomteeltregio’s Boskoop, Opheusden, Venlo en Zundert. De bedrijven presenteren hun noviteiten en het actuele aanbod van tuinplanten en bomen voor 2019. Tevens worden de nominaties voor de Show Your Colours Award IPM 2019 in de stand tentoongesteld en kunnen bezoekers stemmen op hun favoriete plant.

Storytelling

Alle standhouders van IPM met houtige gewassen en vaste planten kunnen voor deze verkiezing planten of plantconcepten insturen. Bij Show Your Colours 2019 gaat het om de meerwaarde van de plant die tot uitdrukking wordt gebracht via het verhaal erachter. Deelname aan de verkiezing is gratis. Uit alle inzendingen wordt door de vakjury tien planten genomineerd.

De gezamenlijke BIZZ Holland stand is in de ‘Nederland’ hal (standnummer A40, hal 8) te vinden, te bereiken via ingang Oost. IPM wordt gehouden van 22 t/m 25 januari 2019 in Essen.