13 januari 2020 Meer nieuws

Bhutan tekent voor Floriade

Bhutan heeft de intentieovereenkomst getekend voor deelname aan de Floriade Expo 2022, de zevende editie van de tuinbouwtentoonstelling. Het land streeft naar een 100 procent biologisch landbouwsysteem.

Op vrijdag 10 januari, plaatste Peter Verdaasdonk, algemeen directeur Floriade Expo 2022, zijn handtekening onder de overeenkomst. Consul Generaal Cornelis Klein en Karma Pem, Bhutanees consultant in Nederland vertegenwoordigden het Koninkrijk Bhutan bij de ondertekening.

Aanmelden en meedoen

Bedrijven, serviceclubs en bewoners die willen bijdragen of ideeën hebben voor de inzending van Bhutan, zijn welkom om zich te melden via www.evenbestaatniet.nl.

Foto: Cornelis Klein, consul-generaal van Bhutan in Nederland en Peter Verdaasdonk, algemeen directeur Floriade Almere 2022 tekenen de samenwerkingsovereenkomst  in aanwezigheid van Karma Pem (Bhutanees consultant in Nederland), Annemieke van Schaik (senior director International Participant Floriade Expo 2022 en Jelle Burggraaff (director International Participant Floriade Expo 2022.