9 februari 2018 Meer nieuws

AgroVision start met Mifas Online

AgroVision start met een nieuw online boekhoudprogramma speciaal voor de agrarische sector: Mifas Online.

Automatische verwerking facturen

Met Mifas Online worden facturen automatisch verwerkt. Voor facturen die per post komen is scannen en doormailen naar het persoonlijke dossier voldoende. Facturen die via de e-mail worden ontvangen hoeven alleen doorgestuurd te worden.

De facturen komen als boeking terug in Mifas Online. Alleen het controleren en accorderen blijft over. De elektronische facturen, EDI-facturen, komen volautomatisch in de boekhouding. Ook zijn alle facturen terug te vinden in een digitaal dossier.

Samenwerken met de accountant

Binnen Mifas Online is het mogelijk de eigen accountant te machtigen om zo samen aan de boekhouding te werken. Het uitwisselen van bestanden is hiermee verleden tijd. Door altijd naar de actuele cijfers te kijken, samen met de accountant, kunnen vragen makkelijk beantwoord worden en komt de focus op financieel management te liggen.

Opvolger van Mifas

Mifas Online is de opvolging van het agrarisch boekhoudprogramma Mifas van AgroVision. Ruim 5.500 agrarisch ondernemers in Nederland gebruiken Mifas. Klanten die al werken met Mifas kunnen overstappen naar Mifas Online.