5 maart 2020 Meer nieuws

Aalsmeer Flower Festival breidt uit tot zes dagen

Het Aalsmeer Flower Festival is uitgebreid van twee naar zes dagen. De zevende editie is van 19 tot en met 24 juni en heeft als thema ‘Flowers & Fashion’. 

Aalsmeer Flower Festival speelt zich af in museum de Historische Tuin en het Flower Art Museum, beide gevestigd in Aalsmeer. Bezoekers kunnen hier binnen en buiten genieten van bloemen en planten in combinatie met kunst en cultuur.

Zoals elk jaar maken professionele bloemdesigners voor het festival prachtige creaties met verse snijbloemen en planten. Zij laten zich dit jaar inspireren door het thema ‘Flowers & Fashion’, met speciale aandacht voor duurzaamheid en hergebruik. De hoofdarrangeurs zijn Marloes Joore en Tineke Geerlings.

Openingstijden en prijzen

Aalsmeer Flower Festival is van vrijdag 19 tot en met woensdag 24 juni dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Tickets kosten € 7,50 in de voorverkoop (€ 10 aan de deur). Museumkaarthouders betalen € 2,50 in de voorverkoop (€ 5 aan de deur). Kinderen tot en met 14 jaar mogen gratis naar binnen. Kijk voor meer informatie op de website van het festival.