14 januari 2022 Meer nieuws

Aablo sluit zich aan bij OZ-Hami

Aablo Export B.V. (Aablo), bloemen- en plantenexportbedrijf uit Aalsmeer, sluit zich per januari 2022 aan bij OZ-Hami, onderdeel van Dutch Flower Group (DFG).

Aablo is een familiebedrijf van de familie Spaargaren, actief in de export van snijbloemen en planten aan importerende groothandelsbedrijven, event- & weddingsplanners en bloemisten. Er werken 35 medewerkers. Ze beleveren klanten in 30 landen wereldwijd, waaronder Duitsland, Zwitserland, Spanje en Portugal.

Partner gevonden

Om verdere groei van haar klantenportfolio te kunnen realiseren, zocht Aablo een partner en vond die in OZ-Hami, de combinatie van bloemenexportbedrijven OZ Export, Hamifleurs, Van Dam en Barendsen.

'Win-win'

Arthur Spaargaren, directie van Aablo, geeft aan dat Aablo Export BV door deze aansluiting bij OZ-Hami voor zowel voor haar klanten als haar kwekers groeimogelijkheden kan realiseren. Ruben Sicking, algemeen directeur van OZ-Hami: “Het klantenportfolio van Aablo is een perfecte aanvulling binnen onze organisatie, waarbij voor de klanten en kwekers grotere efficiency kan worden gerealiseerd. Een echte win-win.”

Foto: Zittend (vlnr): Caroline Spaargaren, Arthur Spaargaren (directie Aablo) en Ruben Sicking (directie OZ-Hami) en staand: Richard Koenen, Siemen ten Bruggencate (directie OZ-Hami).