Veilingen

Uitbreiden van de kraam of een goede tweedehands machine kopen; dat kan op een veiling. Hier worden alle materialen- en groene veilingen die relevant zijn voor de bloembollen- en vasteplantensector overzichtelijk weergegeven.

Materialenveiling A.N.M. Karels

12 november 2020

De Potveer-boslijn van A.N.M. Karels is een van de aangeboden machines. Het bedrijf A.N.M. Karels uit Heiloo heeft besloten te stoppen en daarom organiseren CNB en Troostwijk een materialenveiling.

Lees meer

Materialenveiling Fa. Job v.d. Pol

23 september 2020

De machines en materialen van Fa. Job v.d. Pol worden geveild wegens bedrijfsbeëindiging. Zo is onder andere een complete verwerkingslijn is te koop.

Lees meer

Materialenveiling Gebroeders Straathof

17 september 2020

Wegens bedrijfsbeëindiging worden de materialen van Gebroeders Straathof geveild. Aangeboden worden materialen en machines geschikt voor de broeierij van bol-op-potproducten.

Lees meer

Online faillissementsveiling Meko-Hulsebosch

12 augustus 2020

Wegens faillissement wordt de gehele inventaris van Meko-Hulsebosch geveild in opdracht van curator mr. J.J. Wittekamp van Cees Advocaten te Den Haag.

Lees meer

Groene veiling Meroley

8 augustus 2020

Voor Meroley worden veertien verschillende cultivars groen geveild op zaterdag 8 augustus. Waaronder 'Flame', 'Gardenia' en 'Sarah Bernhardt'.

Lees meer

Groene veiling A.J.W. Jong Bloembollen B.V.

1 augustus 2020

Voor A.J.W. Jong Bloembollen B.V. wordt zo'n 6 ha pioenrozen groen geveild. Het betreft 2-jarige pioenrozen. Het aanbod bestaat uit 24 verschillende cultivars.

Lees meer