Film Meer films

Getest: online bloemenabonnementen

Iedere week de deur uit voor een vers bosje bloemen? Dat hoeft al lang niet meer. Via diverse online aanbieders kan de consument een boeket gemakkelijk thuis laten bezorgen. Maar hoe makkelijk is het echt? Wat zijn de keuzes? Is het abonnement makkelijk op te zeggen? Welke bloemen krijg je thuis? En last but not least: hoe is de kwaliteit van de bloemen?

Wij waren nieuwsgierig en bestelde daarom vier boeketten. Dit deden we bij leveranciers die een online abonnement aanbieden en die rechtstreeks/vers van de kwekers leveren. Zo kwamen we uit bij Weekly Flower, Bloemen van de teler, Bloomon en Freddie’s Flowers.

Hoe het testen in zijn werk ging? Dat is te zien in deze film. We pakken de dozen uit en zetten de boeketten in een vaas. Uiteraard volgt een eerste beoordeling. Deze film is een mooi kijkje achter de schermen en geeft een eerste indruk van hoe de boeketten eruit zien. Alles over het bestelproces, het opzeggen en het vaasleven is samen met ons eindoordeel te lezen in Greenity 116. Deze verschijnt 8 april 2022.