2 maart 2017 Meer nieuws

YouTube-kanaal Plantarium in de lucht

Het eerste verhaal rondom Plantarium 2017 is vastgelegd op film en staat vanaf 2 maart live op het YouTube-kanaal van Plantarium.

Beursmanager Jos van Lint bijt het spits af met zijn groene inspiratie. ''We constateren dat deelnemers op zoek zijn naar vernieuwing en dat bezoekers verrast willen worden. Als beurs moeten we daar op inspelen. Vandaar dat elementen als inspiratie en beleving aan de beurs worden toegevoegd. Ik vind het prachtig om daar over na te denken'',zegt van Lint in zijn video.
Deelnemers tonen hun verhaal
Deelnemers aan Plantarium worden, in het kader van het thema 'Stories', uitgedaagd om op een inspirerende en innovatieve manier hun verhaal te tonen. De eerste ritjes van de storytruck, die als extra service de deelnemers ondersteunt bij het bedenken en uitwerken van hun verhaal, zijn al geboekt.
Uiteraard kunnen deelnemers zelf hun verhaal filmen in een Vlog. Alle verhalen, anekdotes, hoogtepunten, dieptepunten en andere leuke wetenswaardigheden rondom Plantarium zijn welkom.
Vlogs kunnen gestuurd worden naar Donja Verbeij via e-mail: donja@proba.info. Verbeij beheert het YouTube-kanaal en plaatst filmpjes, na screening, op het kanaal. Via sociale media en andere communicatiekanalen wordt elk nieuw geplaatst filmpje onder de aandacht gebracht.
Deelnemen aan Plantarium
De 35e editie van Plantarium wordt gehouden van 23 tot en met 26 augustus 2017 in het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude. Informatie en deelnameformulieren zijn te vinden opde website. De inschrijftermijn loopt tot 1 april 2017, daarna op volgorde van binnenkomst, mits er nog plaats beschikbaar is.