1 januari 2017 Meer nieuws

Verver Export opent Gebr. Schottenplein

De opening van het Gebr. Schottenplein vond op zaterdag 7 oktober plaats op het terrein van Verver Export in Heerhugowaard. Verver Export eert met het plein de broers Schotten, de oorspronkelijke eigenaren van de grond waar het nieuwbouw kassencomplex van Verver is gevestigd.

Onder toeziend oog van zo'n veertig familieleden en vrienden van de familie Schotten werd het straatnaambord onthuld.Nieuwe vestigingslocatie 
Ongeveer twee jaar geleden ging directeur Tijmen Verver voor het eerst op bezoek bij Jan en Dick Schotten. Vanwege toenemende bedrijfsactiviteiten en de beslissing om zelf de teelt van potplanten ter hand te nemen, ging Verver Export op zoek naar een nieuwe vestigingslocatie. Verver richtte zijn pijlen op glastuinbouwgebied Alton (Heerhugowaard) en specifiek op het stuk land van Schotten. 
 
Op 28 november 2016 werd begonnen met de bouw van de nieuwe vestigingslocatie en zo'n vier maanden later nam Verver Export zijn intrek aan de Hasselaarsweg in Heerhugowaard. 


Verver Export 
Verver Export is gespecialiseerd is in het ontwerpen, leveren en aanbrengen van groenconcepten met bloembollen als hoofdcomponent voor de openbare ruimte en is voornamelijk actief in West-Europa en Scandinavië. 
 
Foto (v.l.n.r.): Tijmen Verver, Jan Schotten, Tom Schotten, Sven Schotten en Joop Schotten