3 juni 2014 Meer nieuws

VWS Nationale Publiekswinnaar

In de strijd om de European Business Awards 2013-2014 waaraan 17.000 bedrijven meededen in tien categorieën, heeft Bloembollenexportbedrijf VWS uit Broek op Langedijk nationaal de meeste stemmen veroverd. Daarom heeft VWS de titel 'Nationale Publiekswinnaar' gekregen.

Alle 17.000 bedrijven zijn door een jury beoordeeld en uiteindelijk bleven er honderd bedrijven over, tien per categorie. Daarnaast deed iedereen mee om de publieksprijs. In twee fases kon er gestemd worden. De eerste fase bestond uit het kiezen van de 31 publiekskampioenen. Hierbij werd VWS in Nederland publiekskampioen en liet bedrijven als Incotec, Aegir Marine en de Hema achter zich.
De 31 landskampioenen gingen door naar de tweede stemronde om zo uitgeroepen te kunnen worden tot de Europese Publiekskampioen. Griekenland ging er uiteindelijk met 7.000 stemmen ruim met de publieksaward van door. De nummer twee had 5.000 stemmen en VWS bleef steken op een derde positie met 750 stemmen. 

Dinsdagavond 27 mei 2014 was in Athene het Gala event waar de awards werden uitgereikt. Alle publiekskampioenen kregen hun eigen medaille met naam ingegraveerd. CFO Piet Sijm van VWS nam namens het bedrijf de medaille in ontvangst.