18 mei 2017 Meer nieuws

Redelijke belangstelling voor nieuw sortiment

Het CNB-veilingteam heeft vandaag, 18 mei, meerdere veilingen uitgevoerd.

De start was bij Sjaak Munster in Nieuwe Niedorp. Deze veiling is redelijk verlopen. Een tweetal partijen scoorden boven verwachting, terwijl voor de overige partijen wat meer werd verwacht.Royaal de portemonnee getrokken
Voor de veiling van Lex Groot in Spierdijk met een nieuwe sortiment zaailingen en mutanten, was redelijke belangstelling. Specifiek geïnteresseerden kwamen op de veiling af en voor een aantal veelbelovende soorten werd royaal de portemonnee getrokken. Het overgrote deel werd verkocht. Na de veiling bleek dat voor de rest van het aanbod ook interesse was. Dit moet nog worden uitonderhandeld. De opdrachtgever is zeer tevreden over het resultaat.


Het lukte het veilingteam niet om de aangeboden partijen van de opdrachtgevers Bloembollenbedrijf Brouwer en Noordkop Bulbs bv te verkopen.

Bekijk hier de gemaakte prijzen.
Laatste groene veiling van CNB

Morgen, 19 mei, is de laatste veildag voor het CNB-veilingteam. Voor opdrachtgever A.K. Hartman wordt plusminus 15 hectare tulpen geveild waarvoor veel belangstelling is.Bekijk hier het aanbod. ?

?