1 januari 2017 Meer nieuws

Nieuw trainingsprogramma: Agricultural Sprayer Academy

Bayer Crop Science, Boerenbusiness en Syngenta hebben de Agricultural Sprayer Academy (ASA) opgericht om de kennis van gewasbescherming te vergroten.

Tijdens de ASA krijgen deelnemers een hoogwaardige training die gericht is op de verschillende facetten rondom gewasbescherming. Door middel van presentaties, demonstraties en discussies zullen diverse onderwerpen besproken worden. Vergroot kennis over gewasbescherming 
De ASA is opgericht om telers op een vernieuwende manier te laten nadenken over het gezond houden van hun gewassen. Daarnaast moet de ASA er voor zorgen dat telers elkaar ondersteunen bij het gezond houden van die gewassen, bijvoorbeeld door tips uit te wisselen via WhatsApp. 


Voor telers en loonwerkers 
Deze training is in de eerste plaats bedoeld voor telers, maar is ook geschikt voor loonwerkers uit de gehele agrarische sector. De training vindt plaats van november 2017 tot en met april 2018 en er is plaats voor vijftien personen. 

Met de training kunnen deelnemers punten verdienen voor hun spuitlicentie. Ga voor meer informatie naarde website? of neem contact op met Michel Jansen van Bayer Crop Science via e-mail:michel.jansen@bayer.com.