16 juni 2017 Meer nieuws

Holy Green als eigenwijze broertje van Plantarium

Plantarium Boskoop houdt een jongerenfestival met de Naam Holy Green. Het doel is om jongeren dansend, proevend en op een andere manier kennis te laten maken met groen.

Holy Green wordt gepresenteerd als het eigenwijze en tikkeltje rebelse broertje van het Plantarium. Het idee van de organisatie is dat groen steeds populairder onder jongeren wordt en dat festivals niet zijn weg te denken uit hun zomerplanning.
Latin, Urban en House
De muziek op het festival is een combinatie van Latin, Urban en House. De deejays die tijdens dit festival de groene stage zullen beklimmen zijn onder meer Freddy Moreira, D-Rashid, Boomistics en DJ Laurenzo. Naast een avond vol muziek ligt de nadruk op een groene beleving door middel van activiteiten, groene culinaire hoogstandjes en een groene kroeg.
Tickets
Het festivalterrein wordt opgebouwd tussen de hallen van het Plantarium en GROEN-direkt in Boskoop-Hazerswoude en vindt plaats op vrijdag 25 augustus. De deuren gaan open om 17.00 uur en zullen om 23.30 weer sluiten. Kaarten zijn verkrijgbaar viade website.

Plantarium vindt plaats van 23 tot en met 26 augustus 2017.