1 januari 2017 Meer nieuws

Hobaho Lelieweek met bijeenkomst over UK

Tijdens de Hobaho Lelieweek, van 13 tot en met 15 september 2017, kunnen bezoekers een breed sortiment lelies bekijken en een informatiebijeenkomst bijwonen.

?Relaties van Hobaho zijn tijdens de Hobaho Lelieweek dagelijks welkom van 8.00 tot 18.00 uur. Zij kunnen een show verwachten van ruim honderd vazen met lelies en potlelies van diverse veredelaars. Bovendien zijn in de tunnelkassen onder andere lelies te zien van Casino Lilies en Marklily.
Programma UK-bijeenkomst op 13 september
Op woensdag 13 september wordt om 14.30 uur een informatieve bijeenkomst gehouden. Emma Beardshaw is category manager bij Dümmen Orange in UK en vertelt hoe zij samenwerkt met retailpartners, bloemenhandelaren en kwekers om de business gericht te laten groeien. Vervolgens verzorgt Jan van Delft, inkoper bij Flamingo Flowers, een presentatie over de bloemenmarkt en lelies in het bijzonder. De bijeenkomst wordt om 16.00 uur afgesloten met een borrel en barbecue. Registreren voor deze bijeenkomst en barbecue is niet nodig.
Tijdens de Hobaho Relatieweek is er dagelijks een gratis lunchbuffet beschikbaar. Voor alle bezoekers op woensdag 13 september is er een gratis exemplaar van het nieuwste Yourlily-inspiratieboek.