6 november 2014 Meer nieuws

Het wordt winter in Bovenkarspel tijdens de kleine Westfriese Flora

Van 26 februari tot en met 1 maart is er weer een kleine Westfriese Flora in het Verenigingsgebouw met het thema Winter. Na het succes van afgelopen jaar verdiende het evenement volgens de organisatie een herhaling.

De groep vrijwilligers heeft het thema Winter gekozen. Een winter die we dit jaar niet hebben gehad met sneeuw, ijs, schaatsen en winterkleding. Van nostalgie tot hedendaags. En dat in de tuin met een knipoog naar het voorjaar. De tulpen zullen zorgen voor het voorjaarsgevoel. Dat is wat de tentoonstelling die geheel door vrijwilligers wordt opgezet wil laten zien. 

De organisatie krijgt hulp van de scholen uit Stede Broec. Het Martinuscollege, het Clusius College en de Praktijkschool Westfriesland hebben hun medewerking al toegezegd. 

Oud Stede Broec zal er zijn met allerlei foto`s over dit thema en de organisatie is nog op zoek naar oude of recente filmbeelden van de winterse ijspret. In de voorzaal zullen deze worden gedraaid. Wie nog voorwerpen heeft die bij de wintershow passen kan contact opnemen met Trude Buysman. Vanaf half februari start de opbouw. Wie hierbij wil assisteren of wie bloemen wil exposeren kan eveneens contact opnemen met Trude Buysman. Tel. 06-36171778 of e-mail:trudebuysman@gmail.com.