19 januari 2017 Meer nieuws

Groen festival tijdens Plantarium 2017

Tijdens de vakbeurs Plantarium, die wordt gehouden van 23 tot en met 26 augustus 2017, wordt voor de eerste keer een groen festival voor en door jongeren georganiseerd. Het festival is een van de items die de beurs hipper moet maken en Plantarium meer het event laat zijn als bron van inspiratie op het gebied van groene toepassingen.

Jongeren gaan uitdaging aan en pakken organisatie op
De startbijeenkomst voor de opzet van het eerste groene festival tijdens Plantarium 2017 was 6 januari. Onder leiding van Maarten Hupkes, festival- en eventmanager van Floriade 2022 en projectleider van het eerste GROW-festival afgelopen september in Almere, brainstormde de groep jongeren onder andere over ideeën, content en muziekline-up voor het groene festival. 
 
Meer jongeren welkomJongeren (18-35) die willen aansluiten zijn van harte welkom en kunnen zich melden bijdonja@proba.info. In februari staat de volgende bijeenkomst van de groep gepland. 
Het groene festival vindt plaats op vrijdag 25 augustus tijdens de jubileumeditie van Plantarium (35 jaar). De festivallocatie is naast het Plantariumgebouw op het International Trade Centre Boskoop-Hazerswoude.